Πόσο δημοφιλής είναι η cTrader

Πόσο δημοφιλής είναι η cTrader

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν αξιόπιστές πληροφοριές στο διαδυκτιο σχετικά με το πόσο δημοφιλές είναι η πλατφόρμα cTrader σε σύγκριση με τις πασύγνωστες πλατφόρμες της MetaQuotes Metatrader 4 (MT4) ή Metatrader 5 (MT5). Ως υποστηρικτές της cTrader αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες για να κάνουμε μια έγκυρη σύγκριση

Αυτή η σύγκριση δεν συγκρίνει μετρήσεις όπως ο όγκος συναλλαγών, ο αριθμός χρηστών ή τα μηνιαία έσοδα των δύο εταιρειών, πράγμα που φυσικά θα ήταν ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να συγκρίνουμε τις εν λόγω πλατφόρμες. Εξετάζουμε πληροφορίες, δεικτών που βρήκαμε στο διαδίκτυο και σε άλλους ιστότοπους για να απαντήσουμε την πιο κάτω ερώτηση. Πόσο δημοφιλής είναι η cTrader, σε σύγκριση με τις πλατφόρμες MetaQuotes Metatrader 4 (MT4) ή Metatrader 5 (MT5);.

Σελίδα κοινότητας

Ο ctrader.com (γνωστή ως ctdn.com που υπήρξε για το cTrader Developer Network) είναι η κοινότητα της εταιρίας Spotware την οποία επισκέπτονται traders και οι προγραμματιστές της algo στην πλατφόρμα cTrader Automate (παλαιότερα γνωστή ως cAlgo). Ακολουθούν ορισμένες μετρήσεις ιστότοπων από τις 10 Αυγούστου 2018:

Μετρήσεις στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης (social Media)

Το κανάλι YouTube του cTrader περιλαμβάνει πάνω από εκατό βίντεο σχετικά με το forex trading, την τεχνική ανάλυση και τη διαχείριση κινδύνων, στο πλαίσιο της πλατφόρμας cTrader. Υπάρχουν εκατοντάδες σχολίων και πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές. Tο κανάλι της cTrader στο youtube είναι πιο δημοφιλές από το αντίστοιχο MetaQuotes.

Εγκατάσταση εφαρμογών Android

Η κύρια διαφορά μεταξύ των εφαρμογών cTrader και Metatrader είναι ότι το cTrader δίνει μία μοναδική εφαρμογή για κάθε broker (μεσίτη), ενώ η MetaQuotes χρησιμοποιεί από όλους τους brokers (μεσίτες) να χρησιμοποιήσουν μία εφαρμογή και να αναζητήσουν τον μεσίτη τους. Προσθέσαμε τις συνδυασμένες εγκαταστάσεις του cTrader από όλους τους μεσίτες. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος και μπορείτε να δείτε ποιο κάτω το αποτέλεσμα.

Ας δούμε τις τάσεις google για να συγκρίνουμε τους όρους αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά cTrader με το αντίστοιχο MetaTrader 5. Εδώ βλέπουμε ότι η συχνότητα αναζήτησης MetaTrader 5 είναι περίπου 60% μεγαλύτερη από την cTrader.

cTrader Brokers
cTrader Brokers

Best cTrader Brokers is an information portal focused on the cTrader platform and the community of brokers and traders who use the multi-award-winning platform on a daily basis.

cTrader Brokers
Logo